Home / Doesburg / Zonnebloem wandelt door Doesburg

Zonnebloem wandelt door Doesburg

DOESBURG – De Zonnebloem afdeling Doesburg organiseert acht keer per jaar een rolstoelwandeling in Doesburg. Vorige week was er een speciale wandeling onder leiding van gids Jan Weustink.

Weustink leidde de veertien rolstoelers met vrijwilligers van De Zonnebloem langs projecten uit de jongste geschiedenis van Doesburg. De tocht startte bij De Bleek, waar de oude ambachtsschool stond. Vervolgens ging de tocht langs de scheepswerf en de plaatsen waar vroeger onder andere café Het Anker, fabriek De Hoop en de GTW-loodsen stonden. Tot slot werd een bezoek aan Het Mauritsveld gebracht, waar eens de kazerne en de Superol waren. Veel van de Zonnebloemgasten kenden de gebouwen en de verhalen erover nog uit hun jeugd. In het atrium van de Martinikerk kregen alle deelnemers ijs aangeboden. Aanmelden voor een volgende rolstoelwandeling kan bij Riet Kamphuis, telefoon 0313 – 631685.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.