Home / Doesburg / Standwerkers strijden om titel

Standwerkers strijden om titel

DOESBURG – Ruim twintig standwerkers strijden op zaterdag 21 augustus om de titel ‘beste standwerker van Doesburg’. Het concours wordt georganiseerd door de Centrale Vereniging voor Ambulante Handel (CVAH).

In Nederland zijn een kleine 500 standwerkers actief, die allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan het imago van de markt. Standwerkers demonstreren koopwaar die normaal gesproken die heel populair zijn, zoals blikopeners, inlegzolen en raamwissers. De deelnemers doen hun uiterste best hun producten te verkopen. Het standwerkersconcours begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.