Home / Doesburg / Geheugenspreekuur Doesburg

Geheugenspreekuur Doesburg

DOESBURG – In gezondheidscentrum De Linie in Doesburg is op woensdag 18 augustus van 10.00 tot 11.00 uur een geheugenspreekuur. Dit spreekuur is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder die vragen hebben over hun geheugen.

Ook mensen met klachten als angst, piekeren en concentratieproblemen kunnen op het spreekuur terecht. Het bezoek aan het geheugenspreekuur is gratis. Een afspraak of verwijzing van de huisarts is niet nodig. Het gesprek wordt afgerond met een vrijblijvend advies. Het spreekuur vindt plaats in De Linie 3b in Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.