Home / Beekbergen / Zeskamp en volleybaltoernooi bij Boerderij Beekbergen

Zeskamp en volleybaltoernooi bij Boerderij Beekbergen

BEEKBERGEN – Bij de Boederij Beekbergen wordt op zaterdag 14 augustus een Super Zeskamp gehouden. Dit evenement is bedoeld voor jong en oud.

De zeskamp is opgesplitst in twee categorieën: kinderen van 7 tot en met 12 jaar en kinderen vanaf 13 jaar en ouder. Voor de allerkleinsten is er een springkussen. Na de zeskamp is er ’s avonds een jaren negentig party. Op zondag 5 september staat er een volleybaltoernooi op het programma. Enkele fanatieke volleyballers van de Beekbergse Sportvereniging hebben het initiatief genomen. Het toernooi heeft een recreatief karakter. Inschrijven kan bij Thomas Stapelbroek via 06-23989412. Teams moeten bestaan uit minimaal zes volleyballers. Deelname kost tien euro per persoon, dit is inclusief een barbecue. Niet deelnemen aan het volleybaltoernooi, maar wel barbecuen, kost 8,50 euro per persoon.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.