Home / Rheden / Botsing brommer en fietser

Botsing brommer en fietser

RHEDEN – Op de hoek Lentsesteeg en de Arnhemsestraatweg in Rheden heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen de bestuurder van een scooter en een fietser. Een voorrangsfout van één van de betrokkenen is waarschijnlijk de oorzaak van dit ongeluk op dit onoverzichtelijk punt om over te steken. De fietser is met verschillende verwondingen meegenomen met de ambulance, de twee jongens op de scooter werden ter plekke door het ambulance personeel bekeken maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Zowel de fiets als de scooter raakten zwaar beschadigd.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.