Home / Ellecom / Raymond van het Groenewoud op Avegoor

Raymond van het Groenewoud op Avegoor

ELLECOM – De Alliantie start op zondag 8 augustus met een serie concerten in het park van landgoed Avegoor in Ellecom. Het eerste concert wordt gegeven door Raymond van het Groenewoud.

Van het Groenewoud toert momenteel met een muzikaal overzicht van pakweg veertig jaar langs de podia in België en Nederland. De ‘Nederlandse Belg’ heeft in zijn lange carrière een indrukwekkend repertoire opgebouwd en het einde is nog niet in zicht. ‘Het Overzicht’ is de muzikale staalkaart van een muzikale alleskunner die nog steeds ongecompliceerd en ontembaar zijn publiek verleidt. Van het Groenewoud wordt begeleid door Cesar Janssens op drums, Mich Verbelen op bas, Bruno de Groote op gitaar, Hugo Boogaerts op sax, Pieter Lamotte op trombone en Jo Hermans op trompet. Het concert begint om 20.30 uur. De toegang kost 17,50 euro. Kaarten zijn vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa op het landgoed dat is gelegen aan de Zutphensestraatweg 2 in Ellecom. Reserveren kan via telefoon 0313-430600. Op zaterdag 14 augustus treedt Focus op Avegoor op.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.