Home / Doesburg / Opkikker voor en van Lisa

Opkikker voor en van Lisa

DOESBURG – Lisa van den Broeke, 16 jaar uit Doesburg, is ambassadrice van Stichting Opkikker en stond tijdens Doesburgse Binnenste Buiten met een kraam kikkers te verkopen en nieuwe donateurs te werven voor stichting Opkikker. Ook de leuke hebbedingetjes vonden gretig aftrek. Dit resulteerde erin dat Lisa en haar familie maar liefst 3200 euro bijeen hebben gehaald voor de Stichting Opkikker.

Lisa heeft zelf op 12 jarige leeftijd een levensbedreigende ziekte, leukemie, gehad. In het ziekenhuis ontmoette zij Stichting Opkikker en door deze stichting heeft het gezin van Lisa afgelopen woensdag een onvergetelijke dag beleefd. Eerst werd er ’s morgens gezamenlijk ontbeten in de stad en daarna werden ze vervoerd naar Arnhem. Daar werden Lisa en haar zusje compleet opgemaakt en werd er een echte fotoshoot gehouden. Daarna ging de rit naar het westen van het land. Na een lunch bij de Mac in een Rolls Royce, naar de voorstelling van Mary Poppins in Scheveningen. Als klapper was er de Meet en Greet na de show met de hoofdrolspelers.
Terug richting Doesburg werd een restaurant aangedaan, waar als verrassing nog meer familieleden zaten te wachten en een heerlijk diner was de afsluiting van een heerlijke dag, dachten ze. Niks was minder waar, want eenmaal thuisgekomen was daar alles in gereedheid gebracht voor een workshop sushi maken. Na een lange dag vol heerlijke verrassingen die Lisa en haar familie voor geen goud hadden willen missen konden ze nog de cheque van 3200 euro overhandigen aan Stichting opkikker die ook deze dag voor haar mogelijk had gemaakt –foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.