woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDoesburgOpkikker voor en van Lisa

Opkikker voor en van Lisa

DOESBURG – Lisa van den Broeke, 16 jaar uit Doesburg, is ambassadrice van Stichting Opkikker en stond tijdens Doesburgse Binnenste Buiten met een kraam kikkers te verkopen en nieuwe donateurs te werven voor stichting Opkikker. Ook de leuke hebbedingetjes vonden gretig aftrek. Dit resulteerde erin dat Lisa en haar familie maar liefst 3200 euro bijeen hebben gehaald voor de Stichting Opkikker.

Lisa heeft zelf op 12 jarige leeftijd een levensbedreigende ziekte, leukemie, gehad. In het ziekenhuis ontmoette zij Stichting Opkikker en door deze stichting heeft het gezin van Lisa afgelopen woensdag een onvergetelijke dag beleefd. Eerst werd er ’s morgens gezamenlijk ontbeten in de stad en daarna werden ze vervoerd naar Arnhem. Daar werden Lisa en haar zusje compleet opgemaakt en werd er een echte fotoshoot gehouden. Daarna ging de rit naar het westen van het land. Na een lunch bij de Mac in een Rolls Royce, naar de voorstelling van Mary Poppins in Scheveningen. Als klapper was er de Meet en Greet na de show met de hoofdrolspelers.
Terug richting Doesburg werd een restaurant aangedaan, waar als verrassing nog meer familieleden zaten te wachten en een heerlijk diner was de afsluiting van een heerlijke dag, dachten ze. Niks was minder waar, want eenmaal thuisgekomen was daar alles in gereedheid gebracht voor een workshop sushi maken. Na een lange dag vol heerlijke verrassingen die Lisa en haar familie voor geen goud hadden willen missen konden ze nog de cheque van 3200 euro overhandigen aan Stichting opkikker die ook deze dag voor haar mogelijk had gemaakt –foto: Hanny ten Dolle
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...