Home / Bronkhorst / Zonnebloem op tuinbezoek

Zonnebloem op tuinbezoek

BRUMMEN – Bewoners van verzorgingshuis Tolzicht in Brummen hebben vorige week een bezoek gebracht aan de tuin van huize De Overtuin. Het bezoek was georganiseerd door de Brummense afdeling van de Zonnebloem.

De tien deelnemers aan het tuinbezoek werden begeleid door vijftien vrijwilligers van de Zonnebloem. Het stralende weer en de live gitaarmuziek van Paul den Hertog maakten van de activiteit een groot succes. De kosten van het uitje werden door De Overtuin teruggestort als gift aan de afdeling Brummen van de Zonnebloem.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.