Home / Bronkhorst / Brian Chung op de foto met Ruud Gullit

Brian Chung op de foto met Ruud Gullit

BRUMMEN – Brian Chung, speler van het E2 team van Sportclub Brummen, was aangenaam verrast, toen hij met zijn ouders in één van de drukke winkelstraatjes op het Spaanse vakantie-eiland Ibiza wandelde en plotseling oog in oog stond met voetbalicoon Ruud Gullit (voormalig sterspeler van o.a. PSV, AC Milan en het Nederlands elftal). Dat overkomt je natuurlijk niet dagelijks en dan laat je de kans niet voorbijgaan om samen even met deze voetballegende op de foto te gaan. Gullit was in goede vakantiestemming en bleek meteen bereid om met Brian te poseren. Vader Jie Fan Chung klikte snel met zijn camera en vervolgens werd het ultieme moment voor eeuwig vastgelegd. “Gullit kwam bijzonder sympathiek over en nam alle tijd voor het maken van de foto en een praatje”, vertelt de vader van Brian. De fotoafdruk heeft inmiddels een prominente plek gekregen in het plakboek van de jonge voetballer van de Brummense voetbalvereniging.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.