Home / Velp / Dronken bestuurder aangehouden in Velp

Dronken bestuurder aangehouden in Velp

VELP – Een 68-jarige man uit Velp is woensdag omstreeks 19.15 uur op de Ringallee aangehouden door de politie.

Naar aanleiding van een melding dat een auto op de Ringallee slingerend over de weg zou gaan en tegen de stoep gereden zou zijn, gingen agenten een kijkje nemen. Zij troffen daar de Velpenaar aan, die zijn band aan het verwisselen was. Hij verklaarde tegen een vluchtheuvel aangebotst te zijn, waardoor zijn band kapot was gegaan. Agenten roken bij de man een alcohollucht en lieten hem een blaastest doen. Deze wees uit dat de man een promillage van 1.05 had, twee keer de toegestane hoeveelheid. De man is aangehouden en kreeg een rijverbod van vier uren opgelegd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.