Home / Velp / Demonstraties en proeven

Demonstraties en proeven

VELP – De tweede Velleper Donderdag had de noemer demonstratiedag meegekregen. Demonstratie- en promotieteams laieten zich zien in het centrum van Velp. Daarnaast waren er de bekende rommelmarkt, braderie en verschillende andere activiteiten.
DJ Coiffure was één van de bedrijven die een demonstratie gaf. Bij de stand van Paula konden lekkere frisse toetjes worden geproefd. Ze smaakten prima, hoewel het niet écht een zomerse dag was, donderdag. Juweliershuis Aalbers poetste sieraden en Martin Kranenburg gaf 3D-TV demonstraties.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.