Home / Hoenderloo / Hoenderloo even beroemd

Hoenderloo even beroemd

HOENDERLOO – De inwoners van Hoenderloo waanden zich donderdag eventjes heel beroemd. Radio en TV Gelderland kwam langs voor live-uitzending van het programma Zomer in Gelderland. Al vanaf ’s middags liep het publiek af en aan. Iedereen mocht een voorwerp inleveren voor het Museum van één Dag. Daar belandde werkelijk van alles. Gerrit Dros van IJs van Co leverde een melkbus, Jan Wolffensperger doneerde het welbekende Oranjeloo-bord, ooit gestolen. Ook Bertus van Hunen, VIOS-coryfee mocht even een woordje doen op de radio. ’s Avonds schoof presentatrice Angelique Krüger aan. Zij ontving onder andere Medy van der Laan. Remco Borreman van Herberg de Boer’nkinkel verzorgde een lekkere maaltijd.

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.