Home / Angerlo / Auto in weiland na aanrijding met duif

Auto in weiland na aanrijding met duif

ANGERLO – Op de Zevenaarseweg in Angerlo is donderdagochtend omstreeks 06.30 uur een auto van de weg geraakt en in het naast gelegen weiland beland. De gewaarschuwde politie trof ter plaatse de zwaar beschadigde auto aan en de drie inzittenden, waarvan er twee op de grond naast de auto lagen.De 44-jarige man klaagde over rug- en nekklachten en de 45-jarige vrouw zei last te hebben van haar nek en schouder. Zij werden beiden voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeval zou zijn veroorzaakt doordat de 25-jarige bestuurster met de auto een duif zou hebben geraakt. Hierdoor raakte zij van slag, waarop de auto begon te slingeren en in de berm terecht kwam. Door de hoge snelheid is de auto in de lengte over de kop geslagen en vervolgens in het weiland geland. De drie zijn inwonenden van het Duitse Emmerich.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.