Home / Hummelo / Jongeman aangehouden voor openbare dronkenschap

Jongeman aangehouden voor openbare dronkenschap

HUMMELO – De politie heeft woensdagavond een 19-jarige jongeman uit de gemeente Bronckhorst aangehouden voor openbare dronkenschap. Hij zorgde op straat voor overlast en zou met fietsen aan het gooien zijn geweest.

De politie kreeg omstreeks 21.00 uur de melding dat er op de JD Pennekampweg in Hummelo iemand met fietsen aan het gooien was en door anderen geprobeerd werd om hem in bedwang te houden. Agenten troffen ter plaatse de 19-jarige jongeman in zeer beschonken toestand aan. Hij weigerde elke medewerking en probeerde aan de agenten te ontkomen. Hierop is de jongen aangehouden voor openbare dronkenschap en overgebracht naar het politiebureau. Na enkele uren in de dronkenmancel is de jongen met een boete weer heengezonden.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.