Home / Hoenderloo / Wildtocht naar Natuurtheater

Wildtocht naar Natuurtheater

HOENDERLOO – Gidsen van Staatsbosbeheer verzorgen iedere zaterdag- en woensdagavond in augustus wildtochten naar het Natuurtheater op de Veluwe. Dit wildobservatorium ligt in een rustgebied van het grofwild. Alleen deelnemers aan de wildtocht mogen hier komen, mits zij zich muisstil houden. De wandeling vindt nog plaats op woensdagen 4, 11 en 18 augustus en op zaterdagavonden 7, 14, 21 en 28 augustus. De start is op de parkeerplaats aan de Otterloseweg, de N304 tussen Hoenderloo en Ugchelen. De vertrektijd varieert, dus die horen de deelnemers bij aanmelding. Deelname kost 8 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot twaalf jaar. Aanmelden kan bij het bezoekerscentrum Veluwe-Noord, tel. 0341-252996.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.