Uitslag kennisquiz De Roode Tooren

DOESBURG – Streekmuseum De Roode Tooren in Doesburg hield tijdens Doesburg Binnenste Buiten een kennistest in het kader van de expositie De Oude IJssel, van de bron tot Doesburg. Bezoekers van de kraam moesten aan de hand van foto’s twaalf adellijke huizen uit het stroomgebied van de Oude IJssel benoemen. Het aantal fouten varieerde van nul tot twaalf. De meeste inzendingen hadden twee fouten, waarbij vrijwel altijd Schloss Rodehorst werd verwisseld met Haus Hardenberg. Uit de foutloze inzendingen is een aantal prijswinnaars getrokken. Dit waren: G.J.W. Huitink uit Ulft, M.L. Teunissen uit Arnhem, Maya Overbeek uit Ulft, Ada ter Hart-Peelen uit Doetinchem en Jet Erinkveld uit Ulft.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.