Home / Velp / Gezellige giraffes

Gezellige giraffes

VELP – Dip en Dap zijn twee vrolijke giraffes, die vorige week een bezoek brachten aan openluchttheater de Pinkenberg in Velp. Het blijkt dat giraffes op de Veluwezoom heel bijzonder zijn, want het theater zat boordevol nieuwsgierige kinderen en (groot)ouders, die de dieren graag eens wilden zien.

Dip en Dap zijn natuurlijk geen gewone giraffes. Het zijn nieuwsgierige dieren, die een leuke theatershow brengen voor kinderen tot ongeveer zeven jaar. Het duo is jarig en viert dit in het circus in de stad. Hier blijkt dat de dieren en één van de artiesten zoek zijn. Dip en Dap zullen dit varkentje wel even wassen: zij gaan op zoek. Daarvoor hebben ze een dame meegenomen die zorgt voor tekst en zang bij de leuke liedjes, want praten gaat Dip en Dap nog een beetje ver. En daarbij, zingen kunnen de kinderen in het theater ook prima! De vrolijke liedjes worden luidkeels meegebruld. De jongens en meisjes die de teksten niet kennen, klappen vrolijk mee. Dip en Dap zijn bekend van TV, ze hebben hun eigen show bij Z@ppelin

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.