Home / Rheden / Brandmelding in trein

Brandmelding in trein

RHEDEN – Een melding van een treinbrand, woensdag om 11.30 uur op de spoorlijn Dieren-Apeldoorn,. Het bleek later een trein te zijn tussen Rheden en Velp. Een kabelbreuk in of aan de bovenleiding van de trein. De trein stond stil met circa vijftig mensen erin. Door de breuk ontstond rook in de trein, de reizigers werden eruit gehaald en met een bus verder vervoerd. De brandweer heeft met warmtebeeld camera’s de coupe’s doorzocht op een eventuele brandhaard. Reizigers worden tussen Arnhem en Dieren met bussen vervoerd en de vertraging liep daardoor op tot een uur.
De ongevallendienst van ProRail was snel ter plaatse om de schade op te nemen. Er vielen gelukkig geen gewonden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.