Home / Loenen / Nieuwe expo in ‘t Arthuus

Nieuwe expo in ‘t Arthuus

LOENEN – Tot en met 19 september is in Galerie ’t Arthuus in Loenen een expositie te zien met Afrikaanse schilderijen van Gerrie Koopman, zwierige bronzen vrouwen van Wies van Dort, keramiek van Jacqueline Tijssen en schilderijen en bronzen van Mieke Diekmann. In de beeldentuin is bovendien werd te vinden van verschillende toonaangevende kunstenaars. De expositie is te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur en op afspraak.

www.arthuus.nl
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.