Tweede Velleper Donderdag: demonstratiedag

VELP – De tweede Velleper Donderdag heeft de noemer demonstratiedag meegekregen. Demonstratie- en promotieteams laten zich zien in het centrum van Velp. Daarnaast zijn er tussen 11.00 en 21.00 uur een rommelmarkt, braderie en verschillende andere activiteiten.

DJ Coiffure is één van de bedrijven die een demonstratie geeft. Niet alleen deze, maar ook de resterende twee donderdagen, staat er een grote tent voor de kapsalon. Hier wordt het publiek uitgenodigd plaats te nemen in één van de kappersstoelen om weg te gaan met een heus, gratis, glamourkapsel. Juweliershuis Aalbers polijst sieraden en Martin Kranenburg geeft 3D-TV demonstraties. Dr. Oetker en Paula zijn vertegenwoordigd met een promotiestand.
Ook dit jaar staan er weer 250 kramen waarop allerhande waren worden verkocht. Variërend van kleding tot sieraden en van elektronica tot cd’s: alles is verkrijgbaar. Daarnaast is er weer van alles verkrijgbaar om de inwendige mens mee te versterken: de bekende vette hap, maar ook zoetigheid, delicatessen een kaas. Aan het eind van de Hoofdstraat is weer een rommelmarkt. Voor kinderen is er natuurlijk ook het nodige te doen. De draaimolen, zweefvliegtuigjes, de bekende kindertrein en inmiddels favoriete powerjump staan weer opgesteld op de Hoofdstraat en Rozendaalselaan.
De muziek wordt deze donderdag verzorgd door Reflexion. Deze zesmansformatie neemt het publiek mee naar de jaren zestig en zeventig. Op het programma staan rustige ballads, lekker dansbare muziek en echte rock’n roll. Reflexion speelt op het podium in de Oranjestraat. Dweilorkest de Duitekluiters laat her en der in het centrum van zich horen.

Tijdens de eerste Velleper Donderdag bracht burgemeester Petra van Wingerden een bezoek aan de promotiestand van de Politie – foto Martin de Jongh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.