Urker Mannen komen naar Beekbergen en Doesburg

  BEEKBERGEN / DOESBURG – Het Urker Mannen Ensemble verzorgt op vrijdag 13 augustus een concert in de Oude Kerk in Beekbergen. Op woensdag 18 augustus maakt het koor zijn opwachting in de Doesburgse Martinikerk.

   

  Het Urker Mannen Ensemble is deze zomer op tournee door heel Nederland. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Pieter Jan Leusink. Dit jaar presenteert hij een enerverend programma variërend van eeuwenoude composities tot operadelen. Het Urker Mannen Ensemble wordt dit jaar bijgestaan door Call, een nieuw vocaal gezelschap. Dit kwartet bestaat uit een sopraan, countertenor, tenor en bas. Call brengt een populair klassiek programma ten gehore. Composities van Mozart worden afgewisseld met hits uit de lichte muziek. Tijdens de tournee zal tevens de nieuwe DVD Venetië van het Urker Mannen Ensemble worden gepresenteerd. Zowel het mannenkoor als Call is voor deze DVD naar Italië gereisd. Kaarten voor het concert in Beekbergen zijn te verkrijgen bij Primera de Damper aan de Dorpsstraat 54 in Beekbergen. Voor het optreden in Doesburg zijn kaarten te koop bij de VVV Doesburg aan de Kerkstraat 6.

  www.pieterjanleusink.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.