Home / Eerbeek / Lesscher wint tennistoernooi

Lesscher wint tennistoernooi

EERBEEK – Lotte Lesscher heeft vorige week het K5-toernooi bij tennisvereniging Duno gewonnen. De speelster van de tennisacademie van Roald de Gans uit Eerbeek nestelt zich hiermee in de top-100 van Nederlandse tennissters.

Isabel Hoogvliets (53e van Nederland) en Marleen Jansen gingen haar al voor op de ranglijst. Lesscher wist de zege te behalen door onder andere haar tegenstandster in de halve finale met 6-0 en 6-1 te verslaan. In de finale speelde ze haar opponente in drie sets van de baan.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.