Raadsgriffier zegt Doesburg vaarwel

DOESBURG – Raadsgriffier Wim Stoppels, ruim 38 jaar in dienst bij de gemeente Doesburg, neemt deze week afscheid. Vorige week donderdag woonde hij zijn laatste raadsvergadering bij.

Stoppels kwam in 1972 vanuit Groningen bij de gemeente Doesburg terecht. Op de afdeling Algemene Zaken gaat hij aan het werk als lid van de bouwgroep Beinum. Na verschillende functies vervuld te hebben, wordt hij in 2002 griffier. De griffier is de secretaris van de gemeenteraad. Deze ondersteunt de raadsleden, de voorzitter en de verschillende raadscommissies. Stoppels wordt opgevolgd door Diana Voorhof.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.