Doesburg krijgt mogelijk buurtauto

DOESBURG – Inwoners van Doesburg kunnen binnenkort wellicht gebruik maken van een leenauto van Wheels4all. De gemeente Doesburg wil een vaste parkeerplaats voor de auto regelen mits er voldoende animo voor het leensysteem is.

De auto kan door meerdere huishoudens worden gebruikt. Voorwaarde is dat er minimaal vijftien huishoudens lid worden van het project. Leden van Wheels4all kunnen de auto op ieder gewenst moment voor een bepaalde tijd reserveren. Het goedkoopste abonnement bij Wheels4all kost 2,50 euro per maand. Daarnaast betaalt een gebruiker per uur en per kilometer. Wheels4all heeft inmiddels in diverse plaatsen in Nederland zuinige buurtauto’s staan. Sinds vorig jaar staan er onder meer twee wagens in Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.