Seniorenmuziek op internet

VELP – Toetsenist Joop Janse uit Velp heeft sinds enkele jaren een eigen website. Hij speelt op zijn keyboard een uitgebreid repertoire: van ‘A whiter shade of pale’ tot ‘Mooie zomer’

Janse speelde in het verleden in diverse seniorenorkesten. Hij maakte onder meer deel uit van het Dansorkest Elderveld en verzorgde in de jaren vijftig en zestig optredens met de formatie Stardust. Later bracht Janse als solist twee CD’s uit. In 2007 deed de toetsenist in New York examen in keyboardvaardigheden. Hij slaagde hiervoor met glans, want hij behaalde van de 24 deelnemers de hoogste score. Janse geeft concerten voor senioren in de regio Rheden/Velp. Op zijn website is een groot deel van zijn repertoire te beluisteren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.