Man aangehouden na bedreigen verpleegkundige

VELP – Een 45-jarige man uit Velp is zondagavond omstreeks 18.30 uur aangehouden op verdenking van bedreiging van een verpleegkundige nabij zijn woning in Velp.

De man zou vermoedelijk onder invloed van alcohol op straat zijn gevallen, waarna hij gewond raakte aan zijn hoofd. Een getuige belde voor medische hulp. Een verpleegkundige op een motorambulance kwam ter plaatse. De man wilde kennelijk vervoerd worden naar het ziekenhuis waar de verpleegkundige niet aan kon voldoen. De man was licht gewond aan zijn hoofd en kon ter plekke behandeld worden. Het slachtoffer was het hier niet mee eens en zou de verpleegkundige bedreigd hebben. De politie heeft de verdachte aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.