Gevarieerde kunst in ’t Arthuus

LOENEN – In galerie ’t Arthuus tonen drie kunstenaars van 29 juli tot en met 19 september hun werken. Er zijn onder andere bronzen beelden, schilderijen en keramiek te zien.

Gerrie Koopman maakt schilderijen over Afrika. Ze toont onder meer portretten en groepen mensen en dieren. Wies van Dort laat haar bronzen beelden zien. In haar figuren spelen beweging en dynamiek een belangrijke rol. Het werk van Jacqueline Tijssen bestaat uit bouwsels van keramiek. Mieke Diekmann exposeert zowel schilderijen als beelden. ’t Arthuus is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

www.arthuus.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.