Knapzakroute op De Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Het Nationaal Park De Hoge Veluwe bestaat 75 jaar. Om dit te vieren, heeft het park een Knapzakroute voor kinderen aangelegd. Dit is een vijf kilometer lange wandel- en beleefroute voor kinderen van negen tot en met dertien jaar.

De kinderen gaan op pad om van alles te leren over de natuur. Hun vondsten kunnen ze meenemen in een knapzak. Via opdrachten maken de deelnemers onder meer bladafdrukken, schrijven ze hun eigen weerbericht en meten ze bomen. De Knapzakroute is getest door de Jonge Ontdekkers, een groep kinderen van het testteam van De Hoge Veluwe. Dit team test bijvoorbeeld nieuw materiaal en wandelingen. Informatie over de Knapzakroute ligt klaar in het Bezoekerscentrum.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.