Home / Ellecom / Zomeryoga

Zomeryoga

ELLECOM – Het Ananda Yoga Centrum geeft in de maand augustus zomeryoga. De uitgebreide yogalessen bestaan uit hatha yoga-oefeningen, prana yama ademhalingstechnieken en tot slot een rustgevende eindontspanning.

De yogalessen zijn in de hele maand augustus op de maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Instructeurs zijn Jan Willem Frederiks en Yoganand Gerristen. Aanmelden voor de lessen is niet nodig. Deelname kost tien euro per les. De deelnemers worden verzocht een badlaken mee te nemen.

www.anandayogacentrum.nl
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.