Home / Doesburg / Speeltuin geopend

Speeltuin geopend

DOESBURG – Zaterdagmiddag rond drie uur was het in de wijk Broekhuizen-Smitsweide erg druk bij het speeltuintje aldaar. Was dit eerst een speeltuintje dat er totaal niet uitzag en waar de kinderen nauwelijks gebruik van maakten, het is het nu een lust om te zien.

Bewoners van de wijken en dan met name de omwonenden maakten zich sterk om dit op te knappen. Samen met de woningbouwvereniging en Anneke Verweel van de Gemeente Doesburg is er geld uit het Klein Steden beleid vrij gemaakt om het speeltuintje op te knappen en naar de eisen van deze tijd in te richten. Zaterdag was dan ook zover dat het officieel kon worden geopend en met het doorknippen van een echt lint door Anneke Verweel stormden de kinderen het speeltuintje in om er gebruik van te maken. De heer Spijker woont vlak aan het speeltuintje en met de renovatie hiervan heeft hij een goede band met de kinderen gekregen en dat kwam tot uiting in een zakje snoep voor alle kinderen geschonken door de Etos. Hier is weer een leuke en veilige speelplek voor de kinderen gemaakt waar ook omwonenden en ouders heel blij mee zijn – foto Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.