Home / Bronkhorst / Bridgeclub Brummen start nieuw seizoen

Bridgeclub Brummen start nieuw seizoen

BRUMMEN – Bridgeclub Brummen start op zaterdag 4 september met het nieuwe bridgeseizoen. Een fietsbridgedrive, waarbij de deelnemers op vier verschillende locaties in Brummen bridgen, vormt de aftrap.

Inmiddels hebben 48 leden zich voor de seizoensopwarmer ingeschreven. Het echte bridgewerk begint op maandag 6 september en op donderdag 9 september. Het speelseizoen eindigt in mei 2011. Zowel op de maandagavond als op de donderdagmiddag is er nog volop plaats voor nieuwe leden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij voorzitter Tinco Schoonmaan via telefoon 0575-561696 of bij vice-voorzitter Kees Roozen via telefoon 0575-562498. Voldoende kennis van het bridgespel is noorzakelijk om mee te kunnen spelen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.