Inschrijving Loenermarkloop geopend

LOENEN – AV34 organiseert ook dit jaar weer de Loenermarkloop in Loenen. Op zaterdag 9 oktober kunnen hardlopers zich melden voor de halve marathon of een prestatieloop van 5 of 10 kilometer lang.

De start en finish van de Loenermarkloop is in het centrum van het dorp aan de Groenendaalseweg. Deelnemers aan de halve marathon en de 10 kilometerloop starten om 13.00 uur. Het startschot voor de 5 kilometer wordt gegeven om 13.05 uur. Het parcours voert over de Loenermark. Deelname aan de marathon kost 5 euro bij voorinschrijving, 7 euro aan de start. De 10 en 5 kilometer kosten respectievelijk 4 en 3 euro. Inschrijven kan bij Café den Eijkenboom aan de Beekbergerweg in Loenen. Hier is om 15.00 uur eveneens de prijsuitreiking. Bij minimaal vijf deelnemers per categorie zijn er prijzen voor heren, dames en veteranen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.