Home / Velp / Zanger Bob Offenberg komt naar Velp

Zanger Bob Offenberg komt naar Velp

VELP – Bob Offenberg geeft op donderdag 29 juli tijdens de tweede Velleper Donderdag een concert. De 14-jarige zanger won al op jonge leeftijd talentenjachten. Ook stond hij al in de voorprogramma’s van Marianne Weber en Jan Smit.

Zijn eerste CD kwam eind 2004 uit. Een jaar later kwam zijn single “Dansen” zelfs in de Mega Top 100 te staan. Bob nam in 2007 deel aan het tv-programma “Afvallen met sterren” op SBS6. In 2008 speelde hij een hoofdrol in de film “Hou Holland schoon”. Onlangs kwam zijn nieuwe single “Een lied voor alle moeders” uit. Op donderdag 29 juli geeft Bob een concert voor het pand van Pepijn CD Shop aan de Hoofdstraat 89 in Velp. Het optreden begint rond 19.30 uur.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.