Home / Velp / Broodjes voor blaren

Broodjes voor blaren

VELP – Na vier dagen kilometers vreten in de Nijmeegse wandelvierdaagse, is het welbekende kruisje natuurlijk de mooiste beloning die er is. Naast deze erkenning, had de gemeente Rheden een extraatje in petto voor iedereen die meegelopen heeft: een lekker ontbijtje. Wethouder Hans Elsenaar schoof aan om de verhalen te horen van de noeste wandelaars, die in vier keer twintig, dertig, veertig of zelfs vijftig kilometer het nodige hebben beleefd.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.