Trompetter zwaait meesters Jan en Gé uit

ANGERLO – Basisschool De Trompetter in Angerlo heeft afscheid genomen van de meesters Jan Smits en Gé Lucassen. De leerlingen trakteerden hun meesters op een flitsend dansoptreden. Cowboys, indianen en zelfs Michael Jackson waren van de partij.

Meester Jan is veertig jaar werkzaam geweest in het onderwijs, waarvan 25 jaar in Angerlo. Hij begon er als leerkracht en werd in 1990 benoemd als directeur van de Nicolaasschool. Na de fusie met de Bernard Ruysschool deed hij een stapje terug en ging hij weer voor de klas staan. Meester Gé is al zijn hele werkende leven verbonden geweest aan Angerlo: van 1975 tot 2005 op de Nicolaasschool, daarna op de Trompetter. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan als leerkracht op de Tamboerijn in Zevenaar. De kinderen, het team en de ouders van de Trompetter bedankten meesters Jan en Gé voor alle fijne herinneringen en hun inzet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.