Home / Laag-Keppel / Jazzfestival op Kasteel Keppel slaat aan

Jazzfestival op Kasteel Keppel slaat aan

LAAG KEPPEL – Het jazzfestival Jazztime, dat plaatsvindt op zondag 1 augustus bij het kasteel in Laag Keppel, is volgens de organisatie nu al een succes. De voorverkoop van het festival verloopt boven verwachting.

De loco-burgemeester van de gemeente Bronckhorst opent het festival, dat plaatsvindt tegen het sfeervolle decor van het kasteel Keppel. Bands die optreden zijn: de Dutch Swing College Band met gast Lils Mackintosh, Jazz Supply, Martijn Schok Boogie & Blues Band, Storyville Jassband met gast Joris Posthumus, Koen de Cauter en Waso Band en studentenjazzband Able-Bodied Seamen. “Dankzij de grote namen die we hebben gestrikt voor dit festival, loopt de voorverkoop boven verwachting”, zeggen organisatoren Chiel Erkelens en Geurt Schouten. “De succesvolle kaartverkoop stimuleert ons om er een prachtig festival van te maken in een unieke omgeving.” Het jazzconcert vindt plaats onder een transparante overkapping in de kasteeltuin. Behalve voor traditionele jazzmuziek en Hot-Clubmuziek is er op 1 augustus volop ruimte voor Engelse Trad-Jazz, swingende boogiewoogie, energieke rhytm ’n blues en jazzy klinkende blues. Deze combinatie van stijlen zorgt voor een gevarieerd programma voor muziekliefhebbers. Jazztime begint om 12.00 uur, de kasteeltuinen zijn geopend vanaf 10.30 uur. Kaarten kosten 49,50 euro per stuk en zijn nog steeds verkrijgbaar via www.jazztime.nl en op 1 augustus bij de ingang van het festivalterrein.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.