Home / Doesburg / Nieuwe secretaris voor gemeente Doesburg

Nieuwe secretaris voor gemeente Doesburg

DOESBURG – Christian van den Berg is deze week door de burgemeester en wethouders van de gemeente Doesburg benoemd tot de nieuwe gemeentesecretaris. De kersverse secretaris begint op 15 september met zijn werkzaamheden.

Van den Berg (35) is op dit moment afdelingshoofd Burgerbalie en loco-secretaris bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Daarvoor heeft hij ervaring opgedaan bij het Ministerie van Financiën en van Binnenlandse Zaken als lid van het Management Team en als beleidsmedewerker. Met ingang van 1 september is Gerald Gnodde benoemd als concernmanager maatschappelijke ontwikkeling. Gnodde (38) werkt als raadsadviseur in Nijmegen en is hoofd afdeling Samenleving geweest in Zaltbommel.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.