Home / Doesburg / Culturele Zondagmiddag in Doesburg

Culturele Zondagmiddag in Doesburg

DOESBURG – De Doesburgse binnenstad staat 1 augustus weer in het teken van de Culturele Zondagmiddag. Tussen 12.00 en 17.00 uur zetten diverse kunstenaars de deuren van hun atelier open.

Société Musée Lalique Pays Bas “De Gerheysenhof” in de Gasthuisstraat presenteert een totaal vernieuwde collectie topstukken van het René Lalique glaswerk. De zomerexpositie van Galerie Kunst & Style in de Meipoortstraat bevat werk van verschillende kunstenaars en nieuw geblazen glas van galeriehouder Marco Klein Gunnewiek. “Water Verbeeld” heet de expositie in galerie De Swarte Ram in de Ooipoortstraat. Johan Meeske exposeert er met monumentale aquarellen. Herman van der Made toont er zijn bijzondere beeldstenen. Deelnemende ateliers aan de Culturele Zondagmiddag zijn te herkennen aan de banier met het logo. Er is een routebeschrijving met informatie verkrijgbaar bij de deelnemers en bij de VVV aan de Kerkstraat 6 (geopend van 12.00 tot 15.00 uur).

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.