Home / Bronckhorst / Eenheid in bewegwijzering Bronckhorst

Eenheid in bewegwijzering Bronckhorst

BRONCKHORST – Vijf gemeenten in de Achterhoek, waaronder Bronckhorst, gaan hun bewegwijzering gelijktrekken. Het Recreatieschap Achterhoek – Liemers heeft het initiatief genomen om een eind te maken aan alle verschillende borden en wegwijzers. Er is te veel variatie in kleur, afmeting en stijl, wat verwarrend is voor toeristen. Bovendien vindt men het niet mooi en niet passend in het landschap. Er komen allemaal nieuwe, bruin met witte worden. Deze moeten dit najaar zijn geplaatst. Naast Bronckhorst doen de gemeenten Aalten, Montferland, Oude-IJsselstreek en Lochem mee.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.