Home / Rheden / Opbrengst collecte Rode Kruis

Opbrengst collecte Rode Kruis

RHEDEN – Ongeveer honderd collectanten hebben zich dit jaar ingezet voor de Rode Kruis-collecte in de gemeente Rheden. De opbrengst is iets lager dan vorig jaar, mede doordat Het Rhedens in Rheden en Rozendaal niet mee kon doen. Ook waren er minder collectanten, waardoor er niet is gelopen in alle straten van de dorpen Rozendaal, Velp-Noord en Ellecom. Niettemin kan het Rode Kruis een bedrag van 6429,07 euro op de rekening bijschrijven.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.