Home / Giesbeek / Vlootschouw ter ere van veertig jaar WSV Giesbeek

Vlootschouw ter ere van veertig jaar WSV Giesbeek

GIESBEEK – Watersportvereniging Giesbeek bestaat veertig jaar en houdt ter ere van dat jubileum een vlootschouw op de Giese plas. Het is alweer 42 jaar geleden dat de IJssel langs Giesbeek werd verkort, waarmee een schitterend zeilwater ontstond. Onder leiding van Jan Senhorst is al gauw daarna Watersportvereniging Giesbeek opgericht. Naarmate meer zand werd afgegraven, werd ook het zeilwater groter en ook de vereniging groeide. WSV Giesbeek is inmiddels een van de grootste verenigingen van Nederland. Reden genoeg voor een mooie vlootschouw, die op 12 september vanaf 14.00 uur plaats gaat vinden en goed zichtbaar is vanaf de oevers van de Giese plas en parkeerplaats de Giese Kop van Rhederlaag. Het eerste ex-clubhuis ’t Olde Ruum zal als admiraalsschip vanuit Friesland dit festijn luister bijzetten.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.