Arnhemmer in Doesburg aangehouden na mishandeling

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 juli op de Ooipoortstraat een 24-jarige Arnhemmer aangehouden wegens mishandeling. De man zou tijdens een ruzie een 19-jarige Doesburger verschillende keren hebben mishandeld. De twee bleken elkaar te kennen. Tijdens het stappen in Doesburg zou er ruzie zijn ontstaan, waarna men besloot naar het huis van de Doesburger te gaan. Daar zou de ruzie zijn uitgelopen op een handgemeen, waarbij de Arnhemmer zou hebben geslagen. Nadat de man was vertrokken, troffen beiden elkaar later weer op de Ooipoortstraat waarna er wederom een schermutseling ontstond. Kort daarop wisten agenten de Arnhemmer aan te houden. Hij is ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.