Home / Regio / Duivenwedvluchten

Duivenwedvluchten

REGIO – Twee vluchten de weekend. De overnachtfondvlucht werd gevlogen vanaf Bordeaux en in Kring 1 werd de winnaar D. Altenaar van de Postduif in Giesbeek met duif 07-1292390 en een snelheid van 1457,340 m. Hij haalde hier zelfs teletekst mee. De eerste jonge duiven vlucht werd gevlogen vanaf St. Job in ’t Goor. De eerste in de Kring werd H.J. Bosveld van Velp-Zuid met duif 10-5004126 en een snelheid van 1621,876 m.

St. Job in’t Goor:
Luchtbode Doesburg:
1. Comb. War-Besselink, 2. Linnenbank & zn, 3. Gebr. Romb, 4. J. Buiting, 5. M. Bisselink. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. Thijsen, 2,3. Comb. Pelgrim, 4. B.W. Hanouwer, 5. J. van Minkelen. Postduif Giesbeek: 1. Gebr.van Haren, 2,5. A.H. Bronkhorst, 3,4. A. en H. Berends. Zwaluw Rheden: 1. P.L. Bruysten, 2. H. Poelman, 3,4,5. G. Hillebrink. Velp-Zuid Velp: 1. H.J. Bosveld, 2. H.P.M. Jordens, 3. D. Smoorenburg, 4,5. Comb. Gal-Praster.

Bordeaux:
Luchtbode Doesburg:
1. A.H. Schuijling, 2,3. J.J. van Ree en Zn, 4,5. Gbr. Romb. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. van de Velden, 2. J. Karman. Velp-Zuid Velp: 1,2,4. Comb. Bisselink, 3. H.J. Overbeek & Dochter, 5. J.C. Kok. Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 4: A. van Ark; 2. G. Herder; 3. N. van Ark; 5. A. Driessen.
Boxtel:
Ons Vermaak Eerbeek: 1, 2, 3 en 4: J. van Dijk; 5. Comb. Nijmeijer-Wezenberg.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.