Home / Eerbeek / Voorinschrijving KVS Eerbeek gestopt

Voorinschrijving KVS Eerbeek gestopt

EERBEEK – De voorinschrijving voor de Kindervakantiespelen (KVS) in Eerbeek is gestopt. Er hebben zich inmiddels al honderdzeventig kinderen ingeschreven. Hoeveel er nog mee kunnen doen, is afhankelijk van het aantal vrijwilligers. Op maandagmorgen, de startdag, van 11.00 tot 13.00 uur is er nog gelegenheid om kinderen in te schrijven. Ook is er dan voor kinderen van negen tot en met twaalf jaar de mogelijk om zich op te geven voor een nachtje slapen op woensdag. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Sjoerd Botschuyver van SWB, tel. 0575-561988 of s.boschuyver@welzijnbrummen.nl.

www.kvs-eerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.