Home / Eerbeek / Uitverkoop bij SKKB

Uitverkoop bij SKKB

EERBEEK – De SKKB in Eerbeek houdt in augustus uitverkoop. Alle zomerkleding wordt dan voor de helft van de prijs verkocht. Op dinsdag 24 en woensdag 25 augustus is de winkel gesloten voor verkoop. Wel kan dan winterkleding worden ingebracht. De verkoop hiervan start op zaterdag 31 augustus. De winkel is dan weer geopend op dinsdagen van 09.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur en op woensdagen van 13.30 tot 15.30 uur. Ook op de tweede zaterdag van de maand tussen 10.00 en 15.00 uur is de winkel geopend.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.