Home / Eerbeek / Tweede Halloweenrit van Last Gear Eerbeek

Tweede Halloweenrit van Last Gear Eerbeek

EERBEEK – De jubileumrit van ATB-club Last Gear in Eerbeek was vorig jaar zo’n succes, dat er dit jaar een tweede editie komt. De voorinschrijving is inmiddels al gestart.

Deze tweede Halloween Eerbeek wordt opnieuw georganiseerd door Lions Club Zuid-Oost Veluwe, ATB Club Last Gear en Ondernemers Vereniging Eerbeek. Daarnaast wordt het mede mogelijk gemaakt door zo’n 45 plaatselijke ondernemers. Ruim tweehonderd vrijwilligers vanuit de organiserende verenigingen worden ingezet om de routes en locaties in de sfeer van Halloween te brengen. De route staat bol van de griezelige, spannende en verrassende doorkomsten, kris kras door bedrijven en winkels in het dorp.
Verwacht worden zo’n vijftienhonderd deelnemers uit het hele land. Dit jaar kan iedereen meedoen. Niet alleen zijn er routes voor mountainbikes, maar ook mensen met een toerfiets kunnen opstappen.
De voorinschrijving voor dit evenement is inmiddels geopend en kan via www.halloweeneerbeek.nl. Vol = vol, dus het is raadzaam niet te lang te wachten met aanmelden. Wie mee wil helpen als vrijwilliger kan zich eveneens melden via de site.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.