Drie reserve kringkampioenen bij LR de Veluwezoom

EERBEEK – Op dinsdag 13 juli werden de laatste selectiewedstrijden voor de Gelderse Kampioenschappen verreden. Hierbij werden de (reserve) kringkampioenen en afgevaardigden bekend gemaakt. Kringkampioenen en reserve kringkampioenen zijn automatisch afgevaardigd naar het GK dat op zaterdag 14 augustus gehouden word in Beesd.

Simone Boesveld gaat met Abillety als een speer door de klasse B heen. Afgelopen mei startte zij voor het eerst met dit paard in deze klasse en nu zit zij al bijna aan het maximaal aantal winstpunten in deze klasse. Zij werd op deze selectie tweede met 193 punten en in de andere proef derde met 190 punten. In deze klasse mag zij zich voor dit seizoen reserve kringkampioen noemen. In de klasse B waren er ook winstpunten voor Annick Arns met Naugty Boy, Remke Kwant met Bradley en Marike Arns. In de klasse L1 dressuur werd Lisanne der Nederlanden eerste met Bolero DVB met 201 punten. Zij staat met dit paard eerste reserve voor deze klasse. Anke Wilbrink werd in dezelfde klasse reservekampioen met Udeo. Zij behaalde dit keer een eerste prijs met 192 punten en een tweede prijs met 196 punten. Laura de Wild haalde een winstpunt met Zarico. Lisa Gierman werd derde met 188 punten en mag ook in augustus deelnemen aan de Gelderse Kampioenschappen. Lisanne der Nederlanden en Alaska DVB werden in de klasse M1 twee keer eerste met 204 en 193 punten en mogen deelnemen aan de Gelderse Kampioenschappen. In deze klasse werd Marleen Vermeij reservekampioen met Don Johnson. Zij behaalde een derde prijs met 194 punten. Vivian van der Velden werd hier vierde met 191 punten en Lianne Wilbrink behaalde twee winstpunten in deze klasse met Kennedy.

Noortje van der Velden behaalde met Dowan in het weekend van 11 juli een winstpunt in de klasse M2.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.