Vakantiezwemmen in Den Helder Doesburg

DOESBURG – Het is weer vakantietijd en heerlijk weer om te gaan zwemmen. Dit jaar is zwembad Den Helder in Doesburg in de vakantie gewoon geopend en hier kan jong en oud heerlijk genieten van het bad en zonneweide. Als speciale vakantie aanbieding is er een speciaal tarief een pas voor slechts 30 euro en daarvoor krijgt men dagelijks toegang tot het zwembad van 26 juli tot en met 29 augustus.
Vanaf september is er een speciaal tarief voor de jeugd. Laat de jeugd bewegen wordt er veel en overal geschreven. Ja, ja, zult u denken, dat is een dure aangelegenheid, zeker als je meerdere kinderen hebt. Zwembad den Helder doet hier wat aan. Vanaf september kan er gezwommen worden door de jeugd voor maar 1,50 euro per keer, dit is ten opzichte van een normaal kaartje bijna de helft goedkoper.
Straks uw kind naar zwemles? Dat kan ook weer de wachtlijsten zijn vrijwel weg gewerkt en het opgeven van uw kind voor zwemles na de vakantie kan dus weer voor de maandag tot en met de donderdag.
Voor openingstijden voor vrijzwemmen en ander informatie kunt u kijken op www.zwembaddoesburg.nl of tel. 0313-472022.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.