Home / Doesburg / Steengoedtrofee voor De Duite Kluiters

Steengoedtrofee voor De Duite Kluiters

DOESBURG- Zaterdagmiddag werd zoals altijd de steengoedtrofee uitgereikt op het podium op de Markt. De vele dweilorkesten die deze zaterdag rondliepen deden allemaal hun uiterste best deze trofee in de wacht te slepen. Eigenlijk verdienden ze allemaal de eerste prijs want het was in een woord geweldig. Maar ja één moet er de winnaar zijn en dat was na lang beraad van de jury De Duite Kluiters uit Arnhem. Zij kregen dan ook de trofee overhandigd. Een daverend applaus en serenade door de andere dweilorkesten viel hen ten deel – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.