Home / Doesburg / Collectanten gezocht voor KWF

Collectanten gezocht voor KWF

DOESBURG – De afdeling doesburg van KWF Kankerbestrijding is op zoek naar nieuwe collectanten, die in de week van 6 tot en met 11 september op pad willen gaan. De opbrengst is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek om de grote groepen patiënten beter de diagnosticeren, behandelingen op maat en betere nazorg te bieden. Wie een paar uurtjes met de collectebus op pad wil, kan zich voor de afdeling Doesburg richten tot Harry Lenting, tel. 0313-475670.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.